LØRDAG D. 21 JULI åbnes der op for den anden udgave af 1-DAY HARDCORE SHOWDOWN i hjertet af København – nærmere betegnet i Pumpehusets to nyistandsatte sale samt deres hyggelige gårdmiljø.

Tidligere kunne man offentliggøre de 3 første artister, nemlig MUNICIPAL WASTE (US), POISON IDEA (US) samt danske NIGHT FEVER.

Nu er man klar med to nye artister til programmet!

IGNITE har gået under betegnelsen “Orange County Hardcore” i over 15 år. Bandet formår at blande uptempo og super melodisk hardcore med et politisk vedkommende univers, der bliver fyret af uden indoktrinering. Frontmand Zoli Teglas er bl.a. ambassadør for Sea Shepherd og IGNITE spiller 1-DAY HARDCORE SHOWDOWN som en skandinavisk eksklusiv!

samt

TRAPPED UNDER ICE fra Baltimore, Maryland er én af de stærkeste hardcore profiler netop nu. Med kun lidt over 5 år på bagen er det gået stærkt for det innovative band. Massiv turnévirksomhed i USA og Europa og de har med ”Big Kiss Goodnight” begået én af årets bedste hardcore plader i 2011.

Forsalget startede torsdag d. 1 marts på Billetlugen og billetter kan købes her!