Hvis følgende rygte taler sandt, så er Ozzy’s trommeslager Tommy Clufetos Black Sabbath’s nye trommeslager!

I øjeblikket holder hele metalverdenen vejret for at MetalTalk.net  kilde ikke er rigtig. I følge kilde skulle MetalTalk.net nemlig være i besiddelse af en troværdig en af slagsen tæt på bandet, der fortæller at manager for bandet Sharon Osbourne har fyret trommeslager Bill Ward efter uoverensstemmelser internt. Bandets nye trommeslager, hvis der er hold i kilden, vil blive Tommy Clufetos- nuværende trommeslager i Ozzy’s soloband.

Nyheden har vakt gigantisk vrede på div. metalfora, hvor fans retter skarp kritik af Sharon Osbourne:

“Sharon is important how? Because she manages to live like a succubus, stealing from real artists who actually produce something? It is not Black Sabbath without Ward. In fact, Sabbath died when Sharon started blowing Ozzy.”

“I WILL NOT BUY THE CD NOR WILL I SPEND MY HARD EARNED MONEY ON A TICKET TO SEE OZZY TONY GEEZER AND DUMB FUCK ! I may not download it either – Sharon FOAD”

“Ozzy, when will you start to fuck your wife??”

“Sharon, I hate your guts, you are so fucked up bitch..”

Endnu har der ikke været en officiel bekræftelse fra Black Sabbath.

Vi følger sagen tæt!