Der er genforenet svensk hardcore, amerikansk punk og amerikansk thrash på programmet til Roskilde!

Der er godt nyt idag, for os fans af tung musik! Roskilde Festival har endelig fået nosset sig sammen til at smide nye metalbands på programmet, og det skal nok blive godt!

 

Først og fremmest byder de på de nyligt gendannede Refused fra sverige, der kommer til at byde på gedigen post-hardcore til folket! Pladen The Shape Of Punk To Come fra 1998 står som et strålende mesterværk inden for sin genre!

Refused – New Noise

 

 

Cerebral Ballzy fra USA er et forholdsvist nyt band på scenen, og spiller en punk med stærk inspiration fra 80erne. De har udgivet deres selvbetitlede debutalbum i 2011, og det bliver da spændende at se hvad amerikanerne kan byde på!

Cerebral Ballzy – On The Run

 

 

Sidst, men ikke mindst, så er der Warbringer, der også er et ungt band med gammel lyd! De spiller nemlig gedigen old school THRASH metal! På deres forholdsvist korte levetid (siden 2004) har de alligevel formået at udgive 3 albums og 1 EP, så der er massser af materiale til at rive os rundt i manegen!

Warbringer – Combat Shock