Oven på nyheden om Sin City i København er vi klar med endnu en fantastisk nyhed for metalfans i Danmark!!!

Geografisk vender vi nu skuden mod vest fra København og til Fyn, nærmere bestemt Odense! Her åbnes der nemlig op for en ny metalklub én gang om måneden. CLUB SICK hedder denne nye klub, der udelukkende drevet af frivillige ildsjæle.

Founder Miss Gore fortæller om Club Sick:

Der er rigtig mange metallere i Odense, så det er ikke fordi at miljøet er dødt som sådan, men der har bare ikke været et rigtigt sted hvor man kunne være om den fælles interesse. Visionen er at lave et samlingspunkt for metallerene især i Odense og Fyn, men andre der vil tage rejsen er selvfølgelig også velkommen. Samtidig er stedet også lavet for at få mulighed for, at metalbands kan spille i Odense, når de er på tour. Odense bliver nemlig ofte sprunget over på turnéer da de spillesteder i Odense ikke tør tage chancen, medmindre at det er nogle virkelig kendte navne. Hos Club Sick skal der ikke lægges fokus på mainstream og dyr livemusik, men i stedet et sted hvor vi alle kan være, socialisere, drikke og more os om vores fælles interesse – metalmusik. Så kan DJ’en jo altid sætte noget Suffocation på anlægget. Lyden og selve oplevelsen er i fokus. Det er vigtigt at man har en rigtig fed aften og at lyden er god. Vi hyrer kun erfarne lydmænd og vi har rigtig godt udstyr til rådighed. Oplevelsen er også vigtig. Det skal være sjovt og underholdende at være der (feks vil der nogen af aftenerne være metal karaoke, konkurrencer som bedste growl og ølstafet)

Hos Club Sick bliver der spillet alle genrer indenfor metal, men dog med black, heavy, thrash og death i fokus.

Club Sick åbner på Kulturmaskinen, Farvergården 7 i Odense C den 27. april, hvor første koncert vil være med de Hollandske dødsmetalkonger Prostitute Disfigurement samt dansk support. Prisen er 80,- i forsalg og 100,- i døren.

Stedet har kapacitet på 350 og ligger meget centralt i gå-afstand fra stationen.

Gruppe på facebook

Fanside på facebook