Åååh, den kære deathcore. Ikke den genre jeg er bedst venner med hvis jeg skal være helt ærlig! Men All Shall Perish har være med til at bevise over for mig at det endnu en gang stort set er alle aspekter af metallen der kan være spændende at følge med!

Deres seneste plade “This Is Where It All Ends” , er endnu en gang fyld med typiske core-breakdowns, millimeterprecision på trommer og guitar samt dybe growls og skingre skrig. Men der er noget mere.. Noget melodisk appellerende og noget nyskabende indenfor deres felt. Specielt på numrene “There Is Nothing Left” og “Royalty Into Exile” hvor de bringer nogle virkeligt stærke melodier på bordet, både på vokalen og flere guitarstykker igennem. Dette er virkeligt et frisk pust til en niche-genre der trods sin popularitet virkelig har haft brug for lidt fornyelse, fra nogle gutter der ved hvor skabet skal stå!

All Shall Perish skulle spille som support til Caliban når de kommer til Pumpehuset d. 9/2/2012 på “Get Infected Tour 2012”, men har desværre måtte aflyse.. Ret trist, men man kan håbe at de gør det godt for os snart!