All shall fall motherfuckers! De norske black-metallere, bandet der lurer i skoven og gjorde mc-hammer dansen populær igen kommer til Danmark for første gang i 9 år! Det bliver ONDT! Også det amerikanske deathcore (og tidligere ugens album) band All Shall Perish dukker op! HORNS!

Sådan går det når mørket sænker sig over Copenhell, og isen, vinden og kulden fra Norge blæser ind over Danmark, på hvad man kan håbe ville blive en hyggelig sommeraften. Immortal er et legendarisk black metal band som er en af de førende aktører inden for sin genre, og står ikke tilbage for et ekstravagant sceneshow heller!
På deres seneste plade All Shall Fall fra 2009 så vi et black metal band der ikke var bange for at genfinde sig selv og albummet fik også virkelig god modtagelse!

All Shall Fall:

Grim And Frostbitten Kingdom:

og fra All Shall Fall til ALL SHALL PERISH! Som jeg tidligere har skrevet i et Ugens Album indlæg så er de her deathcore-gutter virkelig ikke et af dem man bare smider over i poser-breakdown bunken.
Som jeg skrev i indlægget:
“Deres seneste plade “This Is Where It All Ends” , er endnu en gang fyld med typiske core-breakdowns, millimeterprecision på trommer og guitar samt dybe growls og skingre skrig. Men der er noget mere.. Noget melodisk appellerende og noget nyskabende indenfor deres felt. Specielt på numrene “There Is Nothing Left” og “Royalty Into Exile” hvor de bringer nogle virkeligt stærke melodier på bordet, både på vokalen og flere guitarstykker igennem. Dette er virkeligt et frisk pust til en niche-genre der trods sin popularitet virkelig har haft brug for lidt fornyelse, fra nogle gutter der ved hvor skabet skal stå!”

Bandet er dog notorisk kendt herhjemme for at aflyse alt de booker (senest en koncert der skulle have fundet sted i Pumpehuset d 9/2), så lad os da lige krydse fingre for de dukker op denne gang!

Royalty Into Exile:

Personligt synes jeg Copenhell er virkeligt godt fra start, og det bliver en OND OND OND OND sommer!