På søndag d 4/11 spiller Lemmy og co. en forlængst udsolgt koncert i Vega i KBH i forbindelse med “The World is Yours – Tour”. Efter koncerten har Pumpehuset i samarbejde med Copenhell/Live Nation sørget for det vildeste officielle Motörhead Afterparty. Ingen ringere end Pumpehuset’s egen Miss Cockrock vil stå for pladevendingen denne aften/nat og der vil i baren være godt med tilbud på Jacken!!

Dørene til afterpartiet åbner kl 22.30 – altså lige efter koncerten – og hele natten igennem til kl 04.00. Der er fri entre med billet eller stempel fra koncerten.

Hvis du derimod ikke nåede at købe billet eller simpelthen bare har valgt, ligesom undertegnede, der har set Motörhead så pokkers mange gange, at se Pentagram på Loppen istedet for søndagaften, så skal man da ikke snyde sig selv! Det koster kun 50 kr. at komme ind uden billet!

Rygtet går sågar på at Lemmy og Co. selv er blevet inviteret med til festen, men om de kommer tja, det må aftenen vise……..

Direkte link til facebook-eventet