Et lille skridt for fire mænd fra København. Et stort skridt for et band. Et KÆMPE skridt for metalmusik i Danmark! Danske Volbeat er netop annonceret som hovednavn på næste års udgave af Wacken Open Air!

Volbeat skriver på deres hjemme side:
“We are thrilled to announce that we will be headlining next year’s Wacken Open Air festival!!!”

Hvilket kan få mig til at tænke over endnu en gang hvor lidt vi sætter pris på vores danske rock’n metal helte herhjemme! (og hvordan et band som The William Blakes kan vinde “Årets Rock Udgivelse” til Danish Music Awards frem for dem… Skandale…). Dette kommer kort tid efter Volbeat annoncerede en omfattende tourne sammen med ingen ringere end Megadeth og Motorhead – slick!
Man kan blot håbe på at Danmark snart sætter pris på Volbeat som de fortjener og stopper med at sætte dem i sammenhæng med forstads-fadøl og småborgerlige Grøn Koncert-navne. De er meget mere end “A Gardens Tale” og “Fallen”, folkens!

Men os der skal på Wacken næste år har noget at se frem til nu! For at citere Wacken: “They belong to the absolute top newcomer acts – Danish Dynamite!”

Så kan man jo bare håbe på at Mark Barney vil give sig tid og gæsteoptræde med Volbeat i Evelyn, da Napalm Death jo allerede tidligere på året er blevet offentliggjort til Wacken!

Læs resten af Wackens annoncering: HER!