Så skyder vi lortet igang med en blog, folkens! For en ting der generer mig, og sikkert også andre – men som bliver overskygget af alle som håndhæver det. Er debatten om metal som genre. og undergenrer. og hvad band spiller lige dén genre. og hvilke genre der ikke er metal.

Ja, I kender dem! Dem som sidder på youtube/kommenterer på facebook med hvad der er fedt at kunne lide og hvad der er noget pis – og hvad der næsten irriterer mig lige så meget efterhånden, er de folk der deltager i debatten med ting som “hør nu bare musikken og drop det med etikketer!”

Men ved du hvad! Fuck jer! Fuck alle jer som ikke mener noget er metal fordi bandet mener de spiller “…-core” og fuck jer som leger politi og mener alt skal være fryd og gammen! Fuck alle jer som kun hører Slayer! Metal er en fucking feeling, det er følelsen af at kunne overkomme alle problemer med den energi musikken fylder dig med! Det er ikke en fucking livsstil med et fucking kodeks man skal opfylde, så fuck over i Black No. 1 og udøv jeres små smagsdommerier der! Jeg hører metalcore. Jeg er vild med metalcore. Og fuck jer!

 

og fuck Bring me the horizon. posers.