Sangre Sani. Endnu og atter en gang bliver vi mødt af Machine Head med åbningsnummeret ulmende stilhed, som vi kender det fra “The Blackening” og “Through The Ashes Of Empires”, i startent på deres nye plade – Unto The Locust. Og hvis erfaring skal have noget at sige, så vil dette snart blive brudt og erstattet af den kaos, vildskab og tonstunge metal som vi alle elsker dem for! I AM DEATH! bliver der proklameret med en vokal så ond at selv satan må kigge en ekstra gang under sengen i nat. Den tunge og dragende start bliver erstattet af et brag af en omgang tonserthrash så ingen headbanger vil blive efterladt uden gulvmærker i panden – det rykker!
Dette er blot et eksempel på den richterskala som Machine head hele pladen igennem formår at bibeholde – kun på nummeret “Darkness Within” bryder de med normen og vier os et pusterum og leverer en af de mest dybtfølte metalballader set i nyere tid – vil vove den påstand af de her har skabt deres egen “One” som vil skabe sing-a-long mange år frem i tiden når de en dag sidder på tronen ved deres værdige plads på verdens stadioner, med horder af sulte metalhunde i deres hule hånd!
Machine Head har gjort det igen. Med deres blanding af Thrash og groove metal har de skabt om ik andet en værdig efterfølger – så måske endda en endnu bedre plade end forgængeren The Blackening. Store ord? Det vil tiden vel vise. Jeg er ihvertfald overbevist!
Vi ses i Amager Bio!