“Black Sabbath spiller på Jelling Musikfestival
Vi er glade for at kunne præsentere det legendariske band, der med deres Paranoid album i 1970 dannede skole for Heavy Rock. Black Sabbath stiller i sin oprindelige besætning – Ozzy Osbourne (vokal) Tony Iommi (guitar) Geezer Butler (bas) og Bill Ward (Trommer/percussion) Læs mere på hjemmesiden” – skriver Jelling Musikfestival på deres Facebook side her til formiddag. http://www.facebook.com/pages/Jelling-Musikfestival/263693719450

”Vi vil gerne præsentere publikum for bands og musikere, der har sat deres præg på musikhistorien. Black Sabbath har i den grad dannet skolen indenfor den hårde rock og nu hvor orkestret er gendannet i sin oprindelige besætning, glæder vi os til besøget”, fortæller festivalleder Lars ”Charlie” Mortensen.
”Forventningerne og rygterne om bandets gendannelse har haft stor bevågenhed og det bliver ganske enkelt stort, når det legendariske band samles på den store scene”, udtaler han.

Ja, så er det sgu jydernes tur til en omgang med de legendariske gutter fra Birmingham!

Billetsalget til Jelling Musikfestival 2012 starter torsdag d. 1. december 2011.

Undertegnede fanger dog bandet i Malmö d 2 Juni. Husk billetter til Malmökoncerten bliver sat til salg på torsdag kl. 9!