Så er det blev tid til at offentliggøre det tredje band i årets The New Shit. Vi forsætter med at afsøge nye afkroge af den danske undergrund. Denne gang bevæger vi os over mod hardcoren. 
 
Nærmere bestemt er det næste band et blackened hardcore/screamo band med rødder i Odense & København. Bandet der er taler om hedder Demersal! 
 


Det meste af bandet består af
barndomsvenner, der har spillet sammen i mange år. Men som selve Demersal opstod bandet i 2016 og line uppet som vi ser i dag er fra 2019:
 
Viktor: Guitar og vokal 
Sebastian: Guitar og vokal  
Jonas: Bas  
Emil: Trommer 
 
Demersal forholder sig til sorg og meningsløshed i deres tekster, som bliver leveret i et kaotisk lyduniveres hvor vi både møder den voldsomme og ekspressive lyd, mens der også bliver plads til de mere melankolske passager, der hjælper med at formidle teksterne. Det hele kan ved første lyt virke rodet, men jo flere gange man lytter jo større mening er der at finde i bandets musik. 
 
Særligt med bandets selvudgivende debutalbummet “Less”, er der en sammenhæng at finde i deres fortælling om svindende håb i medmenneskeligheden. Spørgsmål og tanker der føles ekstra relevant her midt i covid-19 pandaminen. Demersals kaostiske lydunivers er det helt rigtigte, som et soundtrack til at lade tankerne få frit løb i forhold til hvordan vi, som mennesker, har interaktion med hinanden. 
 
Den aggressivitet som musikken bringer med sig er stærk på pladen, men i sandhed også et område vi glæder os til at oplevelse live til showcasen d. 9 januar 2021. Det meste af bandet har spillet sammen siden de var teenagere og medlemmerne har optrådt i bands som Hexis & Telos. Det giver os en stærk tro på, at når først Demersal bliver sluppet løs på en scene, så får deres musik i sandhed den platform hvor den bedste kan udfolde sig. 
 
Så forvent et aggressivt og kaotisk show, men husk at lyt efter teksterne, da budskaberne binder musikken sammen i den fortælling der gør, at Demersal har skabt noget særligt!

Vi glæder os til at kunne præsentere Demersal til The New Shit Showcasen i Pumpehuset d 9 januar 2021. Denne aften vil du også kunne opleve allerede annoncerede Cowards & Lamentari.

Demersal facebook

Find eventet her 
Køb billetter