Kontoret på Copenhell arbejder på højtryk i disse dage på at (gen)bekræfte de fleste af 2020-navnene til festivalen i 2021. Nu er der særdeles godt nyt for særligt black metal folket!

For EMPEROR er genbekræftet til COPENHELL 2021!  Det bliver en historisk oplevelse for alle metalfans, når de ekstremt efterspurgte norske black metal-kæmper spiller på dansk grund for første gang nogensinde.

Desuden kan festivalen i dag bekræfte, at de teknisk overlegne metal-ekvilibrister fra OPETH og dødsmetal-grundlæggerne fra DEATH TO ALL begge melder klar igen til næste år!

Punkrock-bandet og publikumsfavoritten TURBONEGRO og det hårdtslående nu-metal-band LOK nåede aldrig at blive offentliggjort til årets festival – men de er nu skrevet på 2021-festivalplakaten, og vi glæder os til at opleve dem til næste år.  Og så kan vi også se frem til en storslået fadølsfest med GLORYHAMMERs populære powermetal og gakkede galaktiske eventyrfortællinger og til at høre nu-metal-fænomenet P.O.D. røre rundt i deres boblende musikalske smeltedigel af punk, heavy metal, reggae og rap-rock.

Både DOG EAT DOG og RAISED FIST har i mere end 25 år turneret med hver deres fortolkning af hardcore-genren, og begge bands er akkurat lige så indignerede som altid. Se frem til rasende refræner, benhårde beatdowns og brølende fællessang foran scenen. Det gælder ikke mindst også for det yngre hardcore-band KNOCKED LOOSE, der med deres rabiate musik er kendt for at starte de mest kaotiske moshpits i mands minde!

De svenske bands WITCHCRAFT og HÄLLAS spiller begge progressiv rock med stor respekt for klassikerne og plads til både headbanger-riffs og Hammond-orgler i stemningsfulde og melodiske hyldester til 70’ernes og 80’ernes retrorock. De suppleres af THUNDERMOTHER, der spiller klassisk hård rock fyldt med attitude og drive.

Veteranerne fra DESTRUCTION og SACRED REICH og de unge krigere fra HIGH COMMAND spiller op til vild dans med brutal og rødglødende thrash-metal, og vi kan derudover glæde os til at komme endnu længere ud i de hårde genrers afkroge med VREIDs heftige black & roll, supergruppen SOENs progressive metal og nytænkende eurodisco-metal fra NERVED!

Tidligere er disse navne bekræftet til COPENHELL 2021:
JUDAS PRIEST, JINJER, AGNOSTIC FRONT, NORTHLANE, GATECREEPER, CRYPT SERMON