Så er det i morgen det går løs til den første af 5 indledende runder i dette års Wacken Metal Battle Danmark!
For første gang nogensinde kommer touren til Odense. Posten står for skud og du kan d. 26/4 opleve:

Polars Collide (Aarhus)
Intens progressiv dødsmetal pakket med dystre toner, der drøner afsted med en vanvittig rytmik. De sidste 7 år har bandet brugt på at skrive sange, der bryder rammerne for, hvad man tænker om metallen herhjemme; nu er de klar til at fremvise deres på mange måder nyskabende musik på årets battle.

Molok (København)
Siden 2007 har gruppen huseret dybt, dybt nede i den danske black metal-undergrund. Det er blevet til i alt fire selvudgivende albums og over 50 shows, hvor Molok har delt scene med navne som Shining, Altar of Plagues og Solbrud – bandet bliver uden tvivl årets mørkeste oplevelse.

Verdande (Esbjerg)
Gojira, Opeth og Periphery er de store forbilleder hos Danmarks nye progressive metalband. Verdande startede ud som en instrumental kvartet i 2016 som en del af et projekt på Syddansk Musikkonservatorium, men voksede hurtigt til et fuldendt line-up og et egentligt band. Gruppens selvbetitlede debut-EP er blevet mixet og mastereret af Jonas Haagensen i Hansen Studios og viser et band med groovy riffs, lynende guitar soloer og et atmosfærisk univers med drømmende passager.

Arsenic Addict (Odense)
Morderisk dødsmetal med inspiration fra det mørkeste vanvid, der lurer i menneskers sind. Med udgangspunkt i seriemordernes forstyrrede verden blev de første frygtindgydende numre skabt i 2016, og i slutningen af 2017 var Arsenic Addict klar til at invitere publikum indenfor til knusende tung dødsmetal i torturkælderen – netop nu er Lasse Ballade ved at lægge sidste hånd på debutalbummet ’Deviant Perception of Death’.

Mens dommerne finder aftenens vindere, vil Wacken Metal Battle Danmark 2016-vinderne Sunless Dawn sørge for larm til øregangene med deres kaptiverende progressiv metal.

Billetter kan købes på https://bit.ly/2INGjJI og i døren, som åbner kl. 18.30. Showstart kl. 19.00.

D. 27/4 kommer touren til Slagelse – mere om det senere!