Man må så sandelig sige, at Royal Metal Fest har banket det fede program sammen til os i år!! Og de har endnu mere i godteposen. 

I denne omgang står den på legendarisk svensk black metal og nyt fra den mørke del af den danske scene.

Kaotisk, voldsomt og inderligt: Shining‘s progressive black metal er et vindue til Niklas Kvarforth’s indre dæmoner. Og vi glæder os til at opleve dette vanvidsscenarium, når Shining indtager Royal Metal Fest. 

Sidst vi oplevede Shining var på Wacken. Her forlod manden scenen i raseri efter blot 20 minutter. Når man slipper Niklas Kvarforth løs på scenen er der ingen der ved hvad der kan ske. Det må blot tiden vise på Royal Metal Fest. Det her bliver en oplevelse!!

En oplevelse bliver det også at se det nye danske band (0). (0) er utvivlsomt et af de mest spændende navne på den danske metalscene lige nu, og vi ser meget frem til at kunne opleve dette sludgede black metal band i Aarhus!

Så for satan det tegner til at blive et brag på RMF 2018!

Både SHINING og (0) spiller fredag d. 6/4, hvor også BLOODBATH og ORIGIN står på plakaten.

Lørdag d. 7/4 kan du opleve ENSIFERUM, NE OBLIVISCARIS, EX DEO, CROCELL, LEBENSSUCHT og DEADFLESH.

Endagsbilletter koster 385 kr. (inkl. gebyr), mens billet til begge dage kan erhverves for 585 kr. (inkl. gebyr) Billetter købes på https://fondenvoxhall.dk/koncerter/royal-metal-fest-2018/