Hvis man vil have andre grunde til at tage på Northside 2018 end blot Queens Of The Stone Age, så kommer den nu!
Ikke siden år 2000, hvor de spillede på den hedengangne Midtfyns Festival, har A Perfect Circle været i Danmark. Efter atten års alt for lang pause fra de danske festivalscener kan Northside Festivalen nu præsentere amerikanerne i Aarhus! 

Den amerikanske guitarist Billy Howerdel spillede midt i 90erne en stribe af sine sange for Tool-sangeren Maynard James Keenan, der blev så begejstret, at han dannede bandet A Perfect Circle med Howerdel. De to musikere samlede derefter et band, der sammen udgav ”Mer de Noms” som sikrede dem hits med singlerne “Judith”, “3 Libras” og “The Hollow”.

I de følgende år brugte Maynard James Keenan pauser fra Tool til at indspille yderligere to plader med A Perfect Circle, inden de i tog en pause på 10 år. Siden da har bandet kun spillet udvalgte koncerter primært i USA, men i foråret 2017 kom det frem, at bandet er ved at være klar til både at udsende deres fjerde album og tage på verdensturné igen.

Nu kommer de altså på Northside fredag d 8 juni!