Nye navne til Copenhell 2017

Nye navne til Copenhell 2017

Forleden kunne Copenhell annoncere, at selveste System Of A Down headliner festivalen til næste sommer, men det stopper jo naturligvis ikke her! 
For dagen hvor billetterne går til salg har festivalen smidt yderlige 4 helvedes stærke navne på programmet. Og her er der satme lækkerier for metalfolket! Lad os se nærmere på dem:

Candlemass

Doom metal bliver næsten ikke mere legendarisk end med stilskaberne i svenske Candlemass. Det bliver fuldstændig episk at opleve dette mægtige band, der senest gav en nu ny-legendarisk koncert på Metal Magic Festival i 2015. Alle her var enige om at lige præcis denne koncert var den bedste i 2015 og den absolut bedste i Metal Magic’s historie.
Rygterne går endda på, at de til sommer vil spille hele “Nightfall,” men om det også gælder for Copenhell må tiden vise.

Overkill

Yes, yes, yes! Så skal der fræses igennem. Overkill er bestemt ikke et hyppigt band på disse kanter og faktisk skal vi helt tilbage til 2013, hvor thrasherne gav et brag af en koncert i Amager Bio. Siden har de udgivet albummet “White Devil Armory”, som vi her på Blastbeast næsten gav topkarakter. At skulle opleve Bobby “Blitz” Ellsworth og co. på Copenhell er langt om længe en realitet! OVERKIIIIIILL!!!!

Invocator

Vi bliver i det thrashede. Denne gang bliver det dansk! For det legendariske danske 90’er thrash/dødsmetal band, Invocator, bliver gendannet for at spille Copenhell 2017! Sidst Invocator var tilbage på scenen var til Headbangers Ball Tour i 2010, hvor de med deres sange fra “Weave the Apocalypse”, “Excursion Demise”, “Dying to Live” og “Through the Flesh to the Soul” fik revet publikum godt og grundig rundt! Det bliver en unik oplevelse for både gamle og nye fans at opleve Jacob Hansen og co. i Invocator!

I forbindelse med gendannelsen til Copenhell 2017 har vi snakket med guitarist og producer Jacob Hansen. Læs det spændende og top aktuelle interview her

Airbourne

Og endelig skal der festes med de evigt seje Airbourne! Rock n roll bliver næppe mere festligt end med rockerne fra Down Under. Bandet er, mens dette bliver skrevet, på tour med Volbeat i kølvandet på deres seneste album “Breakin’ Outta Hell”. Der er så sandelig dømt bajer rock, når Airbourne sætter strøm i Copenhell!

Så er vi fandme da også kommet solidt i gang!

Billetterne til Copenhell 2017 bliver sat til salg via Ticketmaster kl 10

Husk i øvrigt at lytte med i morgen, når Søren Weiss gæster studiet i Sort Søndag til en snak om Copenhell 2017 og The New Shit!