imagePå lørdag d 3 september afholder MetalDanmark deres andet event på Stengade. 

Det bliver en dejlig aften med skøn musik leveret af nye fremadstormende bands som Bæst, Livløs, Sunless Dawn, The Vision Ablaze, Black Swamp Water og Hatesphere.

Men inden koncerterne, der begynder kl 18, vil fra kl 15.30-16.30 være et panelinterview med en gruppe udvalgte pr-folk og musikere, der bl.a i år har været med til at udvælge de deltagende bands til aftenen, og som tidligere har været med i udvælgelser til bl.a. Wacken Metal Battle og The New Shit.

Således er det her altså en glimrende mulighed for bands i at høre, hvad en lyttergruppe tænker på og har af overvejelser, når de skal vælge bands ud til koncerter og arrangementer. Hvad skal der til rent musikalsk, men så sandelig også PR mæssigt.

Og så er det altså en glimrende mulighed for kritikkerne af et arrangement som Wacken Metal Battle til at finde ud af, hvad det rent faktisk er, at et arrangement som Wacken Metal Battle i Danmark, er med til at gøre, for de mange bands, som har været med!
Så kom endelig forbi og spørg om alt mellem himmel og jord! Måske du kan blive klogere?

Panelet består af:

James Hickie – KERRANG! UK
Inger Bråten – KillerInc, Norge
Søren Weiss – BlastBeast
Mike Park – HateSphere
TBA