Gimle & Blastbeast præsenterer SCANDINAVIAN TAKEOVER 2016

Gimle & Blastbeast præsenterer SCANDINAVIAN TAKEOVER

I samarbejde med Gimle i Roskilde kan vi nu annoncere den vildeste nordiske metal pakke du har oplevet på dansk grund i mange, mange år! Bands fra Danmark, Sverige, Norge, Island og Færøerne er klar til at uddele metalliske tæv til november! For Odin da også, hvor vi glæder os!!

Efter sidste års legendariske arrangement, det totalt udsolgte 5-hæreslaget, har Gimle lagt hovederne i blød for at lave et større, vildere og federe program. Svaret er SCANDINAVIAN TAKEOVER lørdag d 26 november!

Det bliver stort og det bliver vildt, når Gimle stiller det med stærkeste, skandinaviske line-up det er muligt at opstøve, indenfor en bred vifte af den nordiske metal (folk, black og doom), med Auðn (IS) + Hamferð (FO) + FEJD (SE) + Huldre (DK) + Bergtatt (NO).

Før, i mellem og efter koncerterne vil der være Blastbeast DJ’s til at sørge for at den nordiske stemning i Gimle’s tank bliver opretholdt.

Gimle giver dig ild, mjød, kød og overraskelser og omdanner Gimle til den hal, den ifølge nordisk mytologi er bestemt til at være – den smukkeste bygning i Asgård, hvor de overlevende aser vil mødes efter ragnarok, som fremsagt af vølven i profetien om ragnarok: “ved himlens rand står den prægtige hal Gimle stadig og stråler som solen”.

Event på facebook

Læs alt om navnene her:

AUDN (IS)

Med rødder i den sydislandske landsby Hveragerði er Auðn det seneste skud på den spirende black metal stamme i landet af is og sne. I modsætning til de fleste af deres sorte brødre skaber Auðn uforglemmelige melodier og smukke atmosfærer og giver mørket en tiltrængt balance. Bandet, der blev nummer tre ved dette års Wacken Metal Battle finale i tyskland, er netop blevet kåret, som et af de 10 bedste metal bands på island af Metal Hammer UK.

Hamferð (FO)

Hamferð kombinerer et tungt, doomet og varieret lydbillede med det latent melankolske i den færøske folkesjæl og frembringer deres eget lyriske musikunivers, der skaber interesse hos en bred skare af lyttere. Gruppens koncept understreges yderligere af deres inderlige, storslåede og forskelligartede optrædener, hvor musik, lyrik og omgivelser skaber deres helt egen helhed. Hamferð vandt desuden Wacken Metal Battle finalen i Tyskland tilbage i 2012.

FEJD (SE)

FEJD blev dannet i 2001 ved en fusion af folkduoen Rimmerfors og et par medlemmer af metalbandet Pathos. Rimmerfors spillede folkemusik med middelalderlige undertoner og i FEJD mødes det bedste fra de to verdener på ganske raffineret vis: heavy metalens tyngde går i symbiose med det melodiske og karakteristisk-dystre nordiske folkemusik.

HULDRE (DK)

Huldres fusion af nordisk folkemusik og metal har gennem de sidste år skabt stor og stadig stigende begejstring på den danske metalscene. Med kvindelig vokal, violin, drejelire og fløjte på masisv bund af guitar, bas og trommer, skaber Huldre fremragende og stemningsfyldt folkemetal, og de forrygende og anmelderroste liveshows formår hver gang at mane publikum til svedig trampedans med fælles headbang blandt trolde, metalhoveder og andre mørkevæsener.

BERGTATT (NO)

Live leverer Bergtatt et helstøbt rockshow med en fantastisk vokalist og gamle folkeinstrumenter i front. Dette giver en unik nordisk sound som skiller dem ud fra andre rockbands. Bergtatts musik spænder fra drivende og hypnotiserende rock til magiske og mystiske stemninger.

Lørdag d. 26. november 2016
Dørene åbner kl. 18.00
Koncertstart: 19.00
Forsalgspris: 140 kr. + gebyr
Pris i døren: 170 kr. – såfremt der ikke er udsolgt!
Billetter via gimle.dk

Gimle & Blastbeast præsenterer SCANDINAVIAN TAKEOVER 2016

Gimle & Blastbeast præsenterer SCANDINAVIAN TAKEOVER 2016