Bad Religion. Foto: Alexander kolby

Bad Religion. Foto: Alexander kolby

De aldrende punk rock ikoner leverede en livsbekræftende og nærværende koncert.

Det er meget nemt at afskrive Bad Religion som et band der nok endegyldigt bør pakke sammen og gå på pension. Bandets originale medlemmer grå i toppen, bevæger sig med lettere besvær rundt på scenen og med en karriere der går tilbage til 1980 er det måske også svært at bevare den ungdommelige punk rock attitude som bandet i sin tid var frontløbere for. Men ak nej. Bad Religion kan sgu stadig være både energiske, nærværende og relevante! Lidt tid endnu, i hvert fald.

Publikum var også HELT oppe og flyve lige fra start af. Bad Religion har sgu et dedikeret publikum i Aarhus! Det fik vi også at vide flere gange i løbet af showet. Bad Religion er også dedikerede til Aarhus. Den pakkede sal var i hvert fald både fyldt med smil, hop, sing-a-long, en gedigen moshpit og masser af crowdsurfere.

Setlisten var også ganske habil, med højdepunkter såsom ”Generator”, ”You” og den nyere ”Fuck You!”. Pudsigt nok var publikumsfavoritterne ”21st Century (Digital Boy)” og ”Punk Rock Song” ikke blandt numrene, men det mærkede man ikke synderligt meget til. Ikke når Bad Religion serverede den ene melodiske skæring efter den anden, med en overbevisning og indlevelse som bands kun drømmer om at have efter så mange år i gamet.

Jeg tager i hvert fald hatten af for Bad Religion!

8-penta