eyehategodDet tegner allerede til at 2015 bliver endnu et massivt år for metalfolket i Danmark. 

Idag har hele to navne i hver deres subgenre nemlig meldt deres ankomst til landet i hhv foråret og efteråret og i hver sin del af landet.

Først og fremmest drejer det sig om de amerikanske konger af sludge Eyehategod. Bandet rammer Loppen i København d 7 april. Hell yea! Vi glæder os til atter at opleve Mike Williams og co. give den gas!!

Link til Eyehategod event 

Og fra langsomt til hurtigt! De canadiske thrasere i Annihilator har netop annonceret en længere tour i Europa i 2015. Her kan man se på tourplakaten, at bandet rammer Godset i Kolding d 27/10 2015. Sidst bandet gæstede Danmark var til en ganske forrygende koncert i Pumpehuset. Der er alt mulig grund til at tro at denne aften i Kolding nok skal blive helvedes festlig!

annihilator