1619139_665980290128817_1598652843_nGroovet dødsmetal er i højsædet når de unge gutter fra Pataus river os rundt! Det kommer slet ikke som en overraskelse, for talentet er absolut ikke til at kimse af her!

Personligt kan jeg med rette sige “ENDELIG!”. For siden jeg oplevede Pataus for første gang da de supportede Fall Of Pantheon til deres releaseparty på Lygten Station, har jeg ville have dem med som The New Shit! Men tålmodigheden har måtte være en dyd, for den lod vente på sig. Faktisk så jeg blev ved og ved og ved med at forpeste de unge gutter (alder spænder fra 19 til 23 år)  om den nok ikke snart blev færdig, så verden kunne få deres dødsmetal-angreb at føle!

Og i slutningen af Januar kom den! Og hvordan lyder det? Check det ud her:

BOOM! Og specielt deres kundskaber live var nemlig LIGE præcis det jeg søgte hos et The New Shit orkester. FEDE numre, et praktisk talt medfødt og gennemarbejdet talent – og stadig med masser at lære endnu! Men hold nu kæft det er en fryd at opleve det gennemtæskende tromme-og bas-spil, de duelerende soli der med garanti får de fleste til at tabe kæben, de ultra-groovede riffs og en vokal som sendt direkte fra helvede.

Pataus har nemlig potentialet til at være et af de bands der med rette kan nå den helt brede befolkning. Deres gennemførte udtryk med død, blod og ødelæggelse, der måske ikke er ultra-originalt, men kommer til udtryk live på en måde så den traditionelle dødsmetal snildt kunne klare flere teatralske og blodige elementer. Gasmasker, blodige kitler, afhuggede hoveder og jeg-skal-komme-efter-dig-skal-jeg er hvad der kan forventes.

Etablerede bands som førnævnte Fall Of Pantheon, Corpus Mortale, Indicator (DE), Hexis og Billy Boy In Poison har alle haft Pataus med på scenen som support -med stor succes – så det er svært at benægte det kæmpe potentiale der ligger hos de her gutter.

Næsten hele dansk metals elite står bag det her band, vi står bag det her band, og nu er det på tide at ALLE står bag dette band! Vi glæder os til at I får øjnene op for dem, og kan næsten ikke vente med at se dem rive i stykker til næste showcase! Vi er fans!

Vi er også yderst stolte af at kunne præsentere Pataus live til Dark Mental Festival på Stengade fredag d. 16. maj!

Links:

Pataus facebook