philip-h-anselmoPantera-og Down-frontmanden Phil Anselmo’s soloprojekt “Philip H. Anselmo & The Illegals” rammer dyrskuepladsen til sommer!Forvent ondskab! Vrede! Og MASSER af galde! Philip H. Anselmo & The Illegals er nemlig SURE på pladen “Walk Through Exits Only”, og dén vrede mand skal stå på Roskilde Festival 2014! Hell yessss! Og man skal ikke lave meget interwebs-søgning for at finde ud af at der er stor mulighed for at høre både Pantera, Superjoint Ritual og Arson Anthem numre! Metal-fest = sikret.

Udover Uncle Phil så får Roskilde Festival også besøg af de legendariske Santa Cruz-hardcore punkere BL’AST!, der er blevet genforenet i 2013 med comeback albummet “BLOOD!”, deres første album i 24 år, udgivet via Southern Lord Records!

Roskilde Festival foregår fra 29/6 til 6/7 2014! Udover Phil Anselmo & The Illegals og BL’AST! kommer navne som Rob Zombie, Carcass, The Black Dahlia Murder, NAILS, Corrections House, Bombus, Hexis, Förtress, Get Your Gun, og Slöa Knivar! Vi glæder os!