MayhemDet sorteste norske får af dem alle er omsider – efter 7 lange år – klar med detaljer om deres nye album. 

Forleden kunne bandet præsentere deres første single “Psywar”, men det var altså uden videre detaljer om det kommende album.

Det er der så kommet nu. Mayhems kommende album har fået titlen “Esoteric Warfare” og er altså opfølgeren til 2007-udgivelsen, den meget avantgarde “Ordo ad Chao” .  “Esoteric Warfare” udgives 23 maj via Seasons Of Mist.

Men det slutter ikke her. For bandet, der har oplevet lidt af hvert i deres karriere, har imponerende nok eksisteret i nu 30 år. Mayhem har derfor valgt at fejre dette, ved at genudgive “Grand Declaration of War”, der udover at indeholde selve albummet også vil indeholde “European Legions” – liveudgivelsen. Denne rammer gaden til april.

Herunder kan I høre “Psywar”, den seneste single fra den kommende Mayhem-udgivelse “Esoteric Warfare”


Kilde