cauldron1Efter en uhyre vellykket koncert i ungdomshuset, vender canadiske Cauldron tilbage til Danmark for at give speed metal til folket!

Canaaadian metaaaal! Så for sattan hvor ska vi til at hakke brænde igen! Cauldron, der spillede en satans veloplagt koncert i Ungdomshuset i januar sidste år, er nu hermed klar til at vende tilbage og rykke os rundt atter en gang!

Læs blandt andet vores anmeldelse fra koncerten HER, hvor vi skriver:

fenriz

“Et ganske talstærk publikum tager imod bandet, der spiller på samtlige af old school heavy metalens klichéer. Højt hår, stramme stonewash jeans og flying V – 1,2,3 og så derud af. Og det skal jeg da lige love for at det gør, da bandet satte i med  ”End of Time” fra den nye glimrende skærring. Med ét blev vi sendt direkte tilbage til slut 70′ernes sorte og svedende undergrundsklubber. Cauldron og ungdomshuset’s rå udtryk er det perfekte match, og med en voldsom og høj volume bliver koncerten bare bedre og bedre.”

Det går ned på Stengade d. 26. Marts 2014! Be there!

cauldron tour 2014