Redwood HillDokumentarfilm om fire metalarbejdere på et B&W Skibsværft, med soundtrack fra det danske post-black metal band Redwood Hill, bliver vist til CPH:Dox – visningen bliver opfulgt af en koncert med Redwood Hill.

Pressemeddelelsen fra CPH:Dox lyder:

“Pumpehuset står for skud, når vi genskaber moshpit-stemningen fra Copenhell med en smadreaften, der skydes i gang med den nye danske film ‘Mænd og Metal’. Filmen efterfølges af en liveoptræden med det hårdtarbejdende, danske metalband Redwood Hill. Filmen følger fem tidligere arbejdsmænd, som fortæller røverhistorier om druk, fællesskab og øretæver i en benhård mandeverden fra det legendariske B&W-skibsværft på Refshaleøen, hvor heavy metal-festivalen Copenhell nu finder sted hver juni. De kraftfulde og stemningsspækkede billeder af slidte håndflader kædes sammen med med en instrumentelversion af Redwood Hills nyeste album ‘Descender’. Redwood Hills hybrid af post-metal og black metal fra en depressiv underverden har fået flotte anmeldelser siden sidste års Roskilde og Copenhell. Så lad håret gro og træn nakkemuskulaturen, så du er klar til efterårets metalbrag. Aftenen arrangeres i samarbejde med Copenhell.”

Satme fedt at der bliver skabt sådanne initiativer i metalmiljøet (begge slags!).

Datoen hedder 15. November, stedet hedder Pumpehuset og gæsterne hedder jer! Vi ses! Der er programrelease på CPH:Dox i aften, så der kommer nok lidt mere info herefter.