UDOBlastbeast præsenterer i samarbejde med Pumpehuset og Killtown Bookings, ingen ringere end legenderne i U.D.O.!

Udo Dirkenschneider, kendt for solokarriere samt hans fortid som frontmand og stifter af heavy metal bandet Accept, gæster nu Danmark d. 21 Oktober i Pumpehuset! Og ikke nok med det, så er de flotte drenge her fra Blastbeast DJ’s før, mellem og efter koncerterne på aftenen! Yes! Så der er ingen undskyldninger for ikke at møde vel op til en solid omgang heavy metal, fuldt udstyret med lædervest og alt der hører med!

Koncerten er d. 21/10 og billetprisen ligger på 220kr+gebyr!

Pumpehuset skriver:

“Forsalget starter mandag d. 29. juli via Billetlugen.dk

Dirkschneider var i midten af 70’erne med til at danne det legendariske metalband Accept, som han forlod i 1987, hvorefter han indledte en lang solokarriere, kun afbrudt i en 4-årig periode i halvfemserne, hvor Accept blev gendannet med originalt line-up.

I 1997 var U.D.O. tilbage som band med udgivelsen ”Solid”, hvorefter Hr. Dirkschneider har holdt liv i bandet med adskillige udgivelser og store tourneer, på trods af løbende udskiftninger i line-uppet.

Udo Dirkschneider er lige nu i sit livs soloform og står stærkt på metalscenen med det aktuelle og anmelderroste album ”Steelhammer”, der blev udgivet 24. maj. Et album som består af rene, klassiske heavy metal-skæringer, der mest af alt lyder som Accept i deres storhedstid.

Bandet har turneret massivt i både USA og Europa siden udgivelsen af det nye album, og nu er det så blevet Pumpehusets tur til at få en heavy metal-huskekage så hård, at huset næppe slipper af med dunsten af øl, læder og nitter lige foreløbig.

Med sig på tour har U.D.O. landsmændene Pike’s Edge, som også gør sig i heavy metal og i foråret udgav deres lovende debutfuldlængde ”Nameless”.

Links:
Pumpehuset.dk