AnaalDen stod på tektonisk smadder af den aller mest brutale skuffe, da det berygtede grind/black metal-band Anaal Nathrakh sønderev os fra hinanden lørdag aften på Roskilde Festival. En oplevelse mange nok ikke helt var klar til!

For helvede Anaal Nathrakh, din beskidte møgunge! Længe skal der nok gå, før denne oplevelse får fjernet sig fra nethinden – og den begyndende tinnitus bevidner, at jeg har oplevet noget der ikke er for sarte sjæle!

Anaal Nathrakh er nemlig et band der i folkemunde går under at være et af de aller mest brutale metalbands der findes, og det rygte prøvede de til fulde at leve op til, under deres koncert på Pavilion scenen på Roskilde Festival.
Allerede fra de første toner af deres båndede intro, var folk ved at flå ørerne af, bare så smerten kunne fortage. Og da de gik på, til lyden af “Drug-Fucking Abomination” gik på, blev det blot endnu højere og endnu vildere!

På scenen er Anaal Nathrakh vældig indlevende og energiske – dog på en smule indadvendt facon. Pauserne der var mellem numrene, hvor forsanger Dave Hunt forklarede alt for langtrukkent om hvad næste nummer var.. Dette fungerede som ærgerlige små bump på vejen, i denne rakettur ned til helvede.

Afslutningsvis blev den fantastiske “Forging Towards The Sunset” slynget ud, og Anaal Nathrakh sagde farvel og tak ever godt og vel en times tid. Og så trængte ørerne også til et velfortjent hvil!
7-penta