warriors weekend

Legendarisk black metal, legendarisk post-metal, fremadstormende glammere, metalcore-giganter og en masse lækker upcoming metal er hvad denne proppede metal-weekend har at byde på! Ingen grund til at sidde og fede den!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fredag
Carpathian Forest + Blodarv (Loppen, København)

Legendarisk norsk black metal af den mest beskidte skuffe! Flabet punk-attitude med sort skinnende læder er vi alle sikre på at komme i helvede! Unik mulighed for at se et næsten mytologisk band der ikke spiller live så fandens tit! Mødepligt! kl 21 åbner dørene og du skal kun af med 180kr!

Black City (+Stella Blackrose) (Templet, Lyngby)

RÅRK! Black City er klar med ny anmelderrost plade, og med det fremragende kvinde-frontede band Stella Blackrose under armen, er der ingen tvivl om at denne aften nok skal blive en success! klokken 20 går det ned og din pengepung må af med  en 100-mand!

Black Veil Brides (Store Vega, København)

Det hypede glam-band Black Veil Brides står klar til at indtage Store Vega denne fredag! Kom og se hvofor og om bandet lever op til den massive omtale de har fået i deres forholdsvist unge karriere! Dørene åbner kl 20 og det koster 250kr+gebyr.

Cult Of Luna (+Lo!) (Lille Vega, København)

Den står på Post-metal af allerhøjeste kvalitet når svenske Cult Of Luna inviterer ind i et parrellel-univers og får publikum til at svæve langt væk! Med sig har de det fremadstormende nye sludge-metal band Lo! som support – en god grund til at komme når det åbner! Det koster  175kr + gebyr og starter kl 21.

Red Warzsawa (+Rammstein Jam) (Amager Bio, København)

Kongerne af bindegal punkmetal, Red Warzsawa, har allieret sig med Rammstein Jam og er klar på at dræbe jeres hjerneceller i Amager Bio! Touren hedder “Drugs Against Music”, så bandet er uden tvivl klar på at rive jer rundt (og måske gi’ en olfert eller to! Det starter kl 21 og døren koster 175kr!

Forcentury + Ironguard + Ripe + Fiercer(Ungdommens hus, Fredericia)

Power og heavy er nøgleordene her, når Forcentury, Ironguard, Ripe og Fiercer inviterer til metalfest i Fredericia! Det går ned kl 18:30 og koster sølle 60kr!

Anomy+Bulwarg+Lizard Healer+Dead In Karma (UnderWerket, Valby)

UnderWerket i Valby lokker med billig bar og upcoming metal! Anomy, Bulwarg, Lizard Healer og Dead In Karma står for underholdningen denne aften – som man kun skal slippe 50kr for! Og kommer man inden kl 21, så får man en gratis fadøl på husets regning! Sweet deal!

Lørdag

Empire Drowns + Altar Of Oblivion (Beta, København)

Tungt, beskidt og episk! Doom metallen indtager det lille spillested på Amager, klar til at synderrive dine knogler fra hinanden! Det skal nok blive en deeeeejlig oplevelse! klokken 22 er tiden, og du skal kun betale 75kr for det! Hell yeah!
Saint Rebel + Dead Smiling Pirates (Lille Vega, København)

Det ambitiøse hard-rockband Saint Rebel står klar til at bevise hvad de har at byde på, og hvorfor de er fremtiden inden for hard rock i DK! 125kr koster det og dørene åbner kl 21!

Killswitch Engage (+Sylosis+Heartist) (Amager Bio, København)

Kongerne af metalcore vender tilbage til DK! Efter den succesfulde koncert på Copenhell sidste år, og med den mindst lige så succesfulde nye plade “Disarm The Descent” (læs anmeldelse HER), er det uden tvivl en aften man ikke må gå glip af! Og når supporten kommer fra det fremadstormende thrash-metal band Sylosis (der OGSÅ har lavet en FED FED plade – læs HER) samt upcoming-bandet Heartist, er der blot endnu mere grund til at lette røven og komme til Amager Bio! Det koster 300kr og åbner kl 20!