warriors weekend

Den står en masse fed hegn endnu en gang når vi bringer jer opdateringer fra A Warrior’s Weekend, der giver masser af inspiration til weekendens udskejelser!

Fredag
Bonecrusher Fest (Job For A Cowboy, Beneath The Massacre, War From A Harlot’s Mouth m.fl.) (Pumpehuset, København)
En hel aften spækket med dødsmetal og tunge toner er hvad der er i vente når den berygtede Bonecrusher Fest rammer Pumpehuset! Job For A Cowboy, Beneath The Massacre, War From A Harlot’s Mouth, Gorod, As They Burn og Make Them Suffer er alle toptunede og klar til at rive jer rundt! Som bonus vil vi her fra Blastbeast fungere som dj’s før, mellem og efter bandsne har spilet! Det går ned kl 19 og koster 170kr i døren!Køb billet
Forcentury + Bone + Anoxia (Kansas City, Odense)

Den står på heavy og power når Kasas City slår dørene op for Forcentury, Bone og Anoxia! Forcentury har den nye plade “Revelant” i ryggen og er klar på at indtage den fynske hovedstad! kl 21 åbner ballet og det koster 100kr!

Lørdag
Red Warszawa (Gime, Roskilde)
Kultbandet Red Warszawa gæster Gimle i Roskilde, med deres klassiske og obskure liveshow! Bagefter koncerten er der klub cheap a$$ i caféen, så branderten burde være garanteret! Det starter kl20 og døren koster 140kr!

Impalers (+Massive Aggression)
obScene i Roskilde holder fee’ forårshegn når de inviterer til thrash af karat! Impalers fra hadersleb står for at svinge lokkerne med deres old school thrash metal, så søger du hygge og fee’ hegn, led ikke længere!
Det koster en 50’er og starter kl 20!

Star*Rats vs. L.A Collection (Dæmonens Port, København)
Den står på hard rock af kaliber når de to bands Star*Rats og vores The New Shit band L.A Collection stikker hovederne sammen og dyster om at holde den fedeste fest! Hvad mere kan man be’ om!? Dørene åbner kl 20 og det koster 50kr! Så kom glad!