Der er kommet lidt flere informationer angående tiderne til det store metalbrag i Pumpehuset på torsdag!! Og derudover har vi også søsættet en lynkonkurrence på facebook, hvor du kan vinde 2 billetter!

Tidsplanen for live-musikken på aftenen:

Caro: 21:15
Mordax: 22:25
Corpus Mortale: 23:15
Atius: 0:05

Derudover vil der jo være Dj-sets fra metal-danmarks lækreste mennesker, bl.a. Copenhell, Temple Of Doom, Rockfreaks, Faust, Black No. 1, Beta, Sort Søndag – og undertegnede røvhuller her på Blastbeast.dk! Regn med at se vores grimme fjæs spille lortemusik omkring kl 01:20!

KONKURRENCEN:

Det du skal gøre er at gå ind på VORES FACEBOOK-SIDE, klikke på eventet til Anti X-Mas Bash og så invitere alle dine headbangende venner! Du går så ind på VORES FACEBOOK-SIDE igen, og skriver i kommentarfeltet til nyheden, hvor mange du har inviteret! Så trækker vi en tilfældig vinder!