Okay – lad det være sagt med det samme. Det her skal IKKE ses som en anmeldelse af de spillende bands denne aften i Pumpehuset. 

Men som en overordnet beskrivelse af aftenen/konceptet: Total Carnage. Det er der flere grunde til. Den største grund er muligvis det faktum at undertegnede skulle jo selvfølgelig også prøve alt ved konceptet. Alt som i ALT, hvilket jo selvfølgelig også betød de dersens pokkers dejlige gratis øl fra kl 21-00.

For ser man på konceptet Total Carnage har Pumpehuset, som jeg ser det, ramt bullseye. Det her er simpelthen noget metalfans, bandsne og spillestedet kan bruge. 150 kr i indgangen, 3-4 bands, og 3 timers gratis øl. Det er noget der lokker. Øllen nok mest. Men sådan er det jo. Og der kommer mange, rigtig mange skal jeg hilse at sige.

Da jeg ankommer ca et kvarter før dørene åbner har mange metalfans allerede stillet sig i kø. Denne aften er temaet thrash (se tHrash kære Pumpehus!). Massdistraction (S), Deus Otiosus (DK), Battery (DK) & Impalers (DK) var blevet booket til at spille op til en gang seriøs headbanging og mosh.

Og det er netop her jeg ser det geniale ved konceptet. Én ting er selvfølgelig de gratis øl – det siger næsten sig selv. Mange folk vælger at købe billet for at kunne komme ind og drikke bajere og have en hyggelig aften med go musik uden overhoved at vide hvilke bands der spiller. Her kommer dette klart til gode for det unge up-coming band, der ikke uden muligheden for de gratis bajere, ville kunne samle en så stor mængde af publikummer. Mange ser således bandet for første gang og kan blive glædeligt overrasket. Det kommer både bandet og publikum til gode.

I indgangen får vi udleveret et ølkrus. Det skal vi holde på hele aftenen. På den måde kan vi gå i baren og få den ene øl efter den anden langet over disken. Og ja. Det blev udnyttet i – desværre for idag – alt for stor grad.

Jeg havde forudset mega lange køer til baren, muligvis grundet deres opfordring: “BUND ELLER DØ!”, men det blev der sgu aldrig. Herligt! Impalers sparker aftenen igang med deres hurtige retro-thrash. Perfekt bajer-musik, der med aftenens første koncert kulminerer da Impalers sætter ind med den gamle Accept Klassiker Balls To The Wall. Høj stemning. 

Og når man taler om stemning, så er det længe siden jeg har set gladere mennesker. Man kan se at folk nyder det her i fulde drag. Vennerne er samlet. Man er i byen. Man hører tråd, som man på forhånd måske ikke kendte og til gratis øl. Det kan faktisk ikke blive bedre. Og ja, det er så godt som folk siger.

Når sådan en reportage skal strikkes sammen er det vigtigt at suge stemningen til sig og se på hvordan publikum tager imod et sådan koncept. Det er helt tydeligt at Total Carnage er et koncept Pumpehuset kan være stolte af. Og selvfølgelig skal dette fortsætte og gerne med endnu flere forskellige tema-aftener. Folke, Power, Prog osv. Jeg glæder mig allerede! Det var del 2 ud af forhåbentlig rigtig, rigtig mange. Del 3 bliver en kende mere sort når Horned Almighty, Cerekloth og Solbrud gæster Pumpehuset d 29 november.

Aftenen slutter for undertegnede i de tidlige morgentimer da vi forlader Vandhullet ved Pumpehuset ca. kl 5. Godt trætte men med højt humør og en glæde over at være blevet thrashed godt igennem.

Pumpehuset sejrer med Total Carnage og nu skal tømmer-helvedet fikses!