Nogle gange sker det at der kommer et nyt band frem, med evnen til at forene. Forene fans på tværs af genrer, forene det seriøse med det uhøjtidelige go med det tunge og det flyvende. Red Fang er et af de bands.

Duften af ørkenvarme, asfalt, læder, denim, lange skæg og billige dåseøl er over os. Budbringeren er Red Fang.
Dette er et band jeg har nydt at følge, siden jeg ved en tilfældighed landede på en random “My top 10 stoner rock bands” video på YouTube, hvor nummeret “Prehistoric Dog” blev spillet. Det svingede, det var iørefaldende, vokalerne, lyden og deres riffs fungerede som ind i helvede!
Den skulle lyttes til! .. Og så fandt jeg denne video:

Mother of unholy fuck yeah’s! Mage til selvironisk tilgang til et seriøst metalband skal man lede længe efter – dejligt friskt pust, i en ellers så gravalvorlig genre! Den selvbetitlede plade blev bestilt på bandets hjemmeside (too fucking hipster til at kunne købes i gængse pladebikse dengang) – og den er blevet nydt lige siden!
Sidste år udkom deres anden plade, den svære to’er “Murder The Mountains”. Her fik de formået at kaste den lidt “grønne” og nybegynderagtige feeling der lå over dem væk, til ære for et fattet udtryk, der beviste at de er et seriøst band der er kommet for at blive!

Her igen er der to videoer SPÆKKET med en ordenlig røvfuld god solid rock n roll med humor!
Jeg og Weiss fik oplevet Red Fang som support for Mastodon i Store Vega tidligere i år – og lad mig sige det sådan her… Red Fang udfordrer bossen til at være årets rock anthem. Hvis ikke nu, så inden for nærmeste fremtid!

 

Forvent numre som:

  • Malverde
  • Throw Up
  • Sharks
  • Into The Eye
  • (og numrene fra de 3 videoer)