Copenhell foregår ikke kun i en weekend på Refshaleøen til sommer. Næh nej, nu inviterer de os også på kanalrundfart – dog ikke i sin traditionelle forstand!

Den står nemlig på ØL, METAL, GRILL og METAL!.. Fik jeg nævnt metal? For kun 198kr. Får du en sejltur rundt i kanalerne, en velkomstdrink, et vodkashot efter tissepause ved Halvandet, mulighed for billig bar og grillmad, samt ikke mindst entré til Pumpehusets hardcore metal-brag med EVERY TIME I DIE og CANCER BATS (m.fl).

Her er meddelelsen i sin helhed:

“Benhård kanalrundfart med dj og billig bar + gratis indgang til 4-dobbelt hardcore rock’n’roll kaos i Pumpehuset.

Ohøj! Københavns kanaler bliver snart indtaget af blodtørstige headbangers. Bevæbnet med urimeligt mange decibel, tung metal og en velbjærget bar, varmer vi nemlig op til COPENHELL med COPENHELL Metal Cruise.

COPENHELL har derfor kapret en kanalbåd, sat et uvederhæftigt stort anlæg i, losset guiden i søen til fordel for flydende proviant og er klar til at fyre distortede bredsider af mod hovedstadens sagesløse borgere. Når vi går i land efter togtet, er der grill, bar og højoktant metalshow i Pumpehuset – alt sammen for kun 195,- kroner. Skal du med matros?

Vi smider trosserne lørdag d. 12 maj, 2012 kl. 16:00, hvor vi mødes ved kajen bag Custom House, Havnegade 44, 1058 København K. Her serveres der en gratis velkomstdrink, inden vi stævner ud.

Baren er som sagt billig, så midt i rundfarten er der lagt tissepause ind på strandbaren Halvandet. Her serveres der naturligvis et gratis COPENHELL vodkashot, inden vi brænder resten af byen ned. Når vi går fra borde, bevæger os i samlet flok til Pumpehuset, hvor der vil være metal på anlægget, lækkert grillmad til rimelige priser og selvfølgelig en veludstyret bar.

Fra kl. 19:00 er der gratis indgang for COPENHELL Metal Cruise-deltagere til 4-dobbelt all-nite smadderfest med Every Time I Die (US) + Cancer Bats (CA), Set Your Goals (US) og Make Do And Mend (US)Billetter til COPENHELL Metal Cruise kan købes på Billetnet allerede nu – men du skal være hurtigt ude. Der er kun plads til 100 fortabte sjæle på dommedags-galionen”

Link til hjemmesiden
Link til billetter

Ses vi?? Det tror jeg for helvede nok vi gør!