København så i 2010 to nye festivaler skyde op. Den ene var Copenhell og den anden dette år var endags rock-festivalen Copenhagen Live på 10-øren på Amager. 

Copenhell vendte tilbage igen – det gjorde Copenhagen Live dog ikke. Os der var til Copenhagen Live fik dog en super dejlig dag, med det mest perfekte sommervejr og et ganske fedt musikprogram! Jeg blev i hvert fald underholdt af særligt Shotgun Revolution, Slash, Volbeat og Rammstein. Selve afviklingen af dagen var dog ikke noget at råbe højt hurra over, da festivalen løb tør for øl og der opstod urimelige lange køer. Men sommer dét var det i hvert fald denne dag på Amager – se selv!

Alle billeder af Søren Weiss/ Blastbeast.dk

Copenhagen Live 2010. Photo: WeissOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERACopenhagen Live 2010. Photo: WeissCopenhagen Live 2010. Photo: WeissCopenhagen Live 2010. Photo: WeissOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERACopenhagen Live 2010. Photo: WeissCopenhagen Live 2010. Photo: WeissOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERACopenhagen Live 2010. Photo: Weiss