Endnu en af sværvægterne inden for metalcoren har mistet del at staben.. Denne gang er det Copenhell-aktuelle Killswitch Engage der mister sin forsanger.

Tragisk skal det lyde sig at Killswitch Engange, som mange af os nok havde glædet os til at se på Refshaleøen til sommer, ikke mindst pga. den altid glade og karismatiske forsanger Howard Jones. Bandet, der kom med nyheden her til aften, har ikke ville give nogen specifik grund til at Howard har valgt at forlade Killswitch Engage, men der skal samtidigt understreges at bandet fortsætter, på udkig efter ny forsanger.

Læs hele udtalelsen på Killswitch Engage’s hjemmeside her

Et oplagt bud ville være Phil LaBonte fra All That Remains der tidligere har været stand-in for Howard i Killswitch Engage, men Phil har selv været ude via twitter og sige at han ikke bliver forsanger – højest sandsynligt fordi der denne gang er udkig efter noget permanent.

Her krydses der fingre for de finder en der kan fylde hans sko ud!