Tidligere kunne I læse, hvilke bands jeg så mest frem til i FIRST DAYS , Nu er det tid til at kigge på MAIN DAYS! Præcis som med de første dage er min største opfordring at gå på opdagelse! Naturligvis skal du se det, du synes lyder fedest, men tag med nogle venner til noget ukendt, stik hovedet ind i teltet, hvis du alligevel står og venter på en anden koncert, og husk at tage pauser, hvor du hviler kroppen, så du kan nyde al den gode musik, du vil komme forbi!

Better Lovers – ONSDAG – 17.30 Gaia

En hel time før “åbningskoncerten” på Orange, går Better Lovers på Gaia, klar til at give dig en omgang voldsom hardcore og kaotisk hardcore. Bandet er nyt, men består af erfarne folk, særligt fra Every Time I Die, hvor tre af medlemmerne har deres baggrund. Oven i det kan du smide et drys The Dillinger Escape Plan og Fit For An Autopsy. Så har man i mine ører et band, der må høres og ses, da jeg forventer en hel masse energi kastet direkte ud i imponerende numre. Deres debut-EP, God Made Me an Animal, har været i tung rotation hos undertegnede, og da bandet arbejder på et helt album, forventes der masser af spænding for publikum til showet på Roskilde!

“Floor show på Avalon” – ONSDAG – 21.00

Torsdag er Avalon-programmet sat til kun at foregå som floor shows! Det bliver spændende, da de fleste af os nok har været til det på et mindre spillested, men at omdanne en stor teltscene på Roskilde til et floor show må ses. Undertegnedes plan er at ramme scenen fra kl. 21.00, hvor først den amerikanske duo Ragana rammer scenen. Bagefter kommer Prison Religion med et mix af rap og noise. Danske Decorticate kommer med powerviolence lige ud af undergrunden! Klokken 22.45 er det blevet tid til RIOT GRRRL-PUNK fra Nordafrika med Taqbir, inden det hele slutter med The HIRS Collective. Jeg tror, det hele bliver spændende! Noget sikkert bedre end andet, men som helhed en meget spændende og unik oplevelse på årets festival!

Violent Magic Orchestra – TORSDAG – 22.15 Gloria

 

Vi ravede til JOHN CXNNOR på Copenhell, vi har tidligere ravet til Carpenter Brut på Roskilde, og i år skal vi rave til Violent Magic Orchestra! Deres seneste album hedder ‘Death Rave’. Det beskriver meget godt, hvad der kommer til at ske, når det japanske band indtager Roskilde torsdag aften. Det bliver et kaotisk møde mellem techno og black metal! Vi får stroboskoplys, røg, brutal vokal, smadret og støjende musik understøttet af beats, der får folk til at headbange, moshe og danse på samme tid! Det bliver en intens oplevelse, som viser en retning, vi ser flere steder i metalmiljøet i disse år, i mødet mellem det elektroniske og hårdtslående! Skal du med til DØDSRAVE? For det skal jeg!