Den 27/8/2021 udgav Hearteater singlen “Kiss Me Kill Me” som er anden single fra deres kommende album, der udgives i samarbejde med Last Mile Records, i dag kommer videoen!

Vi var så heldig at få lov at være med på optagelsen og nu kan I se resultatet!

Om videoen og temaet

I videoen til Kiss Me Kill Me følger vi forsanger Emil Breuning, Imens flere ting udspiller sig i baggrunden. Hovedsageligt fortællinger fra et parforhold, imens resten af bandet og film-settets hands forsøger at holde styr på det hele.

“Videoen har fået et udtryk, som afspejler teksten og om ikke en tendens i samfundet, så noget jeg kender fra mit eget liv.” Siger Emil og fortsætter: “Vi ser folk løbe rundt på settet, for at alt skal gå op og være perfekt. Imens bliver vi fattigere og glemmer hinanden – I want to be the one, before you learn I am known to fuck things up.” 

Mere om konceptet
Det legende koncept for Hearteaters kommende album er, at sangene skal mixes af forskellige producere, som bandet ser op til. Kiss Me Kill Me mixet af Sam Guaiana (Obey the Brave, Silverstein, m.fl.) og mastereret af Jay Maas (Defeater, Bane m.fl). Mens den første single ”Fire” var mixet af Esben Dioni Wilde-Brandt
På den måde skriver hver single sig ind i konceptet omkring det kommende album.

“Det er en idé, som opstod imens vi skrev de første sange til det kommende album. Vi har før været optaget af at finde én lyd til bandet, men vil denne gang se hvad der sker når vi giver vores optagelser videre til forskellige, dygtige musikere og producere (…)”

– Emil Breuning

Medvirkende:
Emil Breuning | Emil Schaldemose Ljungberg Jensen  | Mikkel Rejkjær Clausen | Michael Dahl Christensen | Miglė Černevičiūtė | Tammy L | Bartek Kropa | Jerry Johanneson | Martin Horn Pedersen | Kim R. Bach

Produceret af:
Jørgen Asmussen, LittleManShouting