Årets Copenhell plakat er nu fuldendt! De sidste navne tilføjes i dag.

De sidste navne er nu tilføjet til årets COPENHELL-plakat med en håndfuld hamrende hårde metalbands, der spiller alt fra progressiv djent til oldschool dødsmetal.

TRIVIUM har igennem to årtier skudt sig selv mod stjernestatus med deres hypereffektive og populære metalcore. Bandet har tidligere besøgt COPENHELL i først 2012 og siden i 2016, hvor de gennemtævede publikum med deres fængende headbanger-metal og smittende, rendyrkede spilleglæde. Vi ser frem til et gensyn med de hårde drenge fra Florida og håber på endnu en musikalsk magtdemonstration fra scenen!

Britiske TESSERACT spiller progressiv metal og er en af pionererne inden for den populære djent-undergenre. Musikken er en hvirvelstorm af avancerede rytmiske og melodiske teknikker båret frem af Daniel Tompkins’ formidable, eksplosive vokal. Her er et band, der ikke er bange for at eksperimentere med genrer og genopfinde sig selv konstant, og COPENHELL-publikummet kan forvente en koncert fyldt med musikalske overraskelser.

UADA dukkede op som et lyn fra en klar himmel med deres overbevisende debutalbum ”Devoid of Light” i 2016. Kvartetten etablerede sig meget hurtigt som et af dette årtis vigtigste nye black metal-bands og har lige siden formørket himlen med deres kulsorte, melodiske tilgang til genren. Med en flyvende start og masser af udvikling i lyden og sangskrivningen er der lagt op til en fest for alle black metal-entusiaster her!

Når begrebet ”supergruppe” tages i brug, skal der virkelig være noget om snakken – og det er der i dén grad med VLTIMAS! En brutal trio bestående af David Vincent fra legendariske Morbid Angel, Cryptosy-trommeslageren Flo Mounier og Mayhem-guitaristen Rune Eriksen har skabt en helt ny metalsymbiose med dette tonstunge musikprojekt. Alle fans af klassisk dødsmetal kan roligt begynde at glæde sig til den her oplevelse!

Årets Tak Rock!-band på COPENHELL bliver danske CABAL. Deres dystre lyd lægger sig et sted mellem blackened deathcore og hardcore med massive breakdowns, spyttende raseri i vokalen og tommetyk stemning af rendyrket ondskab. Her er et ungt band, der allerede nu spiller op med deathcore-genrens tunge drenge og viser kæmpestort potentiale.