Foto: Martin Horn Pedersen

Punk rock på Roskilde! En evig manglevare hvis du spørger undertegnede.

Anmeldelsen er skrevet af Martin Horn Pedersen

Men fredag på Roskilde, var der et enkelt band på programmet, nemlig Descendents. Hvem?? tænker nogen så måske. Hvis jeg siger ” Milo Goes to College”, så ringer klokken for mange fans af genren garanteret. Med dette album var Descendents nemlig med til at kickstarte punk rocken.

Det var dog et halv tomt Avalon, der lagde rammerne til showet, hvor bandet gik frisk til den og spillede lige ud af landevejen. De kender naturligvis deres punk rock. Desværre forblev det dér.
Descendents har ikke opfundet noget nyt, selvom de var med fra starten(og siden har været fra hinanden gentagende gange). De spiller punk rock 101, uden at der sker noget videre interessant i showet. De hygger sig på scenen og i ny og næ er der et nummer, som publikum synes at kende.

Det bliver desværre en kedelig omgang, som det gør med alt musik, når alle sangene lyder så ens. Det får jo så selvfølgelig én til at begræde ekstra meget, at Blink 182 uden grund valgte, at aflyse deres koncert på Roskilde sidste år. For selvom de er poppet kunne de have vist og givet Roskilde den punk rock fest, som Roskilde’s publikum fortjener. For publikummet ville gerne – dem som var mødt frem that is – men energien døde simpelthen for hurtigt.

Derfor blev Descendents koncert denne eftermiddag, aldrig mere end et hyggelig bidrag, der viste at en gruppe ældre herrer stadig kan spille hurtigt på scenen og ligne nogle, der fortsat tror på punk rocken. Desværre kom deres kærlighed aldrig ud og skabte den fest som man kunne have håbe på. Men jeg lover, at stå der igen næste gang Roskilde booker et punk rock band.