Så er der fuldt hus!
Dagens release fra COPENHELL markerer samtidig afslutningen på årets program. Nu er der blot at vente til festen i juni.

Lad os se nærmere på dagens navne:

W.A.S.P 

Det er bestemt ikke ofte, at det store amerikanske shockrock-band W.A.S.P. og deres legendariske, vanvidsramte liveshow kommer forbi Danmark. Nuvel Blackie Lawless & co gæstede fornyligt Voxhall. Men det hører godt nok til sjældenhederne med W.A.S.P shows herhjemme. At disse legender kommer til COPENHELL giver alt muligt mening og vi glæder os til fællessang på banken under hits som “Whild Child” og “I Wanna Be Somebody”. 

Satyricon

COPENHELL 2018 er året hvor sorte Norge for alvor får lov til at gøre sit indryk på Refshaleøen. Den tidlige legendariske black metal fra Norge, har udviklet sig i mange retninger og navne som Enslaved, Tsjuder og Satyricon er tydelige eksempler på det. Alle tre gæster de sommerens COPENHELL og for helvede hvor vi dog glæder os til at blive revet rundt af Satyr, Frost og co. Vi forventer intet mindre end en magtdemonstration ud i formørket black n roll, med kongerne fra Norge. Aldrig har vi oplevet en dårlig Satyricon koncert. 

Steel Panther

De lumre, testosterondryppende tekster kredser om alt fra gangbangs til gloryholes. Steel Panther gør til sommer for første gang deres entre på COPENHELL. Er man ny i Steel Panthers glammede joke univers og ikke har oplevet dem før, kan det godt gå hen og blive en ganske finurlig oplevelse. Har man derimod set et show eller to med dem før, vil en tur Stegt Flæsk boden antageligt være mere interessant dog. 

AUÐN

Audn rev alt og alle rundt, da de i 2016 vandt den islandske finale i Wacken Metal Battle. Siden har bandet udgivet deres anden plade og spillet oceaner af festivaler. Bl.a. Roskilde Festival sidste år. Nu er det Copenhell’s tur til at få den islandske black metal at føle. Vi ved, at der venter en ekstrem oplevelse fra et af de smukkeste steder i verden. Og dét kan høres i musikken!

Graveyard

De var egentlig gået i opløsning. Men nu er de altså tilbage igen. Det svenske hardrock-band Graveyard slutter sig til programmet med deres psykedeliske 60’er-/70’er-bluesrock med inspiration hele vejen rundt fra Led Zeppelin til Jimi Hendrix. Alle fans af klassisk rock kan roligt begynde at glæde sig til en stor live-oplevelse med dette Gøteborg-band til sommer!

Danko Jones

Tilbage til den første COPENHELL i 2010 var Danko Jones ét af de første navne til at betræde hovedscenen. Med spandevis af primal energi, fandenivoldsk attitude og en perlerække af fængende numre i bagkataloget er der dømt herlig underholdning fra første sekund i selskab med de canadiske hardrockere fra Danko Jones, der nu vender tilbage til COPENHELL igen. 

The Last International

Rebelrock-bandet The Last International er vokset ud af New Yorks boblende rock- og punk-smeltedigel og er kendt for eksplosive og medrivende live-optrædener. Med tilføjelsen af den tidligere Rage Against the Machine-trommeslager Brad Wilk er bandets specielle folk-punk kun blevet endnu vildere – ikke mindst i kraft af forsanger Delila Paz’ kolossale stemme.

Og endelig slutter COPENHELL programmet af med to danske sværvægtere. Groovy, beskidt dødsmetal med højt tempo og ubændig aggression fra århusianske Livløs og post-hardcore med hiphop-attitude og autotune fra innovative og provokerende Natjager!

Det fulde program for COPENHELL 2018 ser derfor således ud:

OZZY OSBOURNE (US) · AVENGED SEVENFOLD (US) · GHOST (SE) · ALICE IN CHAINS (US) · DEFTONES (US) · HELLOWEEN (GER) · NIGHTWISH (FI) · PARKWAY DRIVE (AUS) · W.A.S.P. (US) · KREATOR (GER) · STEEL PANTHER (US) · ARCH ENEMY (SE) · BULLET FOR MY VALENTINE (WAL) · ALESTORM (SCT) · SATYRICON (NO) · ASKING ALEXANDRIA (UK) · GRAVEYARD (SE) · SODOM (GER) · ENSLAVED (NO) · CORROSION OF CONFORMITY (US) · TREMONTI (US) · JAKOB STEGELMANN & ORKESTER (DK) · EXODUS (US) · KELLERMENSCH (DK) · SUFFOCATION (US) · AT THE GATES (SE) · BERSÆRK (DK) · THY ART IS MURDER (AUS) · NOTHING MORE (US) · CROSSFAITH (JP) · DANKO JONES (CAN) · ZEAL & ARDOR (US) · IGORRR (FRA) · DEFECTO (DK) · TSJUDER (NO) · ORM (DK) · THE LAST INTERNATIONALE (US) · SKINDRED (WAL) · AUÐN (IS) · LIVLØS (DK) · NATJAGER (DK) · SANTA CRUZ (FI) · TAINTED LADY (DK)

+ WARM-UP:

NEUROSIS (US) · MUSTASCH (SE) · L7 (US) · TURNSTILE (US) · RED WARSZAWA (DK)