Så er der rigeligt at smile af. For smilets by er klar med det endelige line up til Royal Metal Fest!
Nu er der ikke længe til vi skal feste i Aarhus! RMF er klar med det endelige line up, med denne sidste pakke af navne for 2018:

Moderne blackened death, med et okkult tekstunivers og et både tungt og kaotisk udtryk. Franske SVART CROWN veksler elegant mellem afsindige vredesudbrud og doomede, næsten melankolske, passager. Der er hilsner til både Behemoth, Black Sabbath og Morbid Angel.

ALTAR OF OBLIVION ekselerer i episk doom/heavy med klassisk clean vokal og rigelig guitarlir. Både 70erne og 80erne lever i bedste velgående, uden at det på nogen måde kommer til at virke påtaget eller gentaget. Stærke melodier og stor musikalitet bærer et smukt, tidløst udtryk.

WIND ROSE er symfonisk powermetal med folkede elementer og en forkærlighed for dværge (i Tolkiensk forstand). Italienernes storladne vokalharmonier og buldrende trommer kan få enhver til at lægge armen om sidemanden og sk(r)åle en højstemt hyldest til sejren, forfædrene og resten af genrens obligatoriske lyrikemner. Det bliver næsten ikke mere episk!

Hvis man tager Hardcore og tilsætter lidt af dødsmetallens krydderier, så får man LIFESICK! De er fem gutter fra Fredericia, spiller hårdtslående Hardcore fyldt med melodi og groove, og blander det med det bedste fra metallens verden. Lifesick har i december været på europa-tour med Harley Flanagan, som var med til at sætte fut i New York Hardcore-bølgen med Cro-Mags tilbage i 80’erne. Det er et af de større kvalitetsstempler i dén genre. Lifesick er koldt, direkte, og giver én lyst til både cirkelspark og headbanging!

Det er har været stille omkring BLOOD EAGLE i et par år, men nu ser det endelig ud til at den danske death/grind-supergruppe er ved at luft under vingerne igen! Blood Eagle består af nuværende og tidligere medlemmer fra bl.a. Volbeat, Illdisposed, Hatesphere, Mnemic og Raunchy.

Det endelige line-up ser altså således ud: Fredag: BLOODBATH, ORIGIN, SHINING, RINGS OF SATURN, HIDEOUS DIVINITY, MØL, BLOOD EAGLE, LIFESICK

Lørdag: ENSIFERUM, NE OBLIVISCARIS, EX DEO, SVART CROWN, ALLEGAEON, CROCELL, LEBENSSUCHT, WIND ROSE, ALTAR OF OBLIVION, DEADFLESH, (0)

Endagsbilletter koster 385 kr. (inkl. gebyr), mens billet til begge dage kan erhverves for 585 kr. (inkl. gebyr) Billetter købes her