For første gang nogensinde afholder COPENHELL i år en warm-up-fest dagen før festivalen med bands på Pandæmonium-scenen og fest for fulde omdrejninger i Biergarten-teltet.

 

På COPENHELL 2018 kan publikum udvide festen med en ekstra dag før de tre fulde festivaldage: Onsdag den 20. juni åbner Pandæmonium-scenen, Biergarten-festteltet og en del af festivalpladsen til et drøn af en warm-up-fest, hvor publikum får mulighed for at komme i den helt rigtige stemning dagen før selve festivalen. Som led i en generel udvidelse af festivalpladsen bliver Pandæmonium-scenen og området omkring den opgraderet, så rammerne passer perfekt til de fornemme bands, der skal åbne ballet i år:

Først og fremmest spiller NEUROSIS på COPENHELL 2018! Det benhårde Oakland-band har lige siden midten af firserne revet publikum rundt med deres unikke metal, der rummer elementer af crust, hardcore, punk, doom og avantgarde-metal!

Sidst vi oplevede MUSTASCH var til Copenhell Cruise på Oslo-båden sidste oktober. Her var det til at fornemme, at bandet havde hygget sig gevaldigt i timerne op til koncerten. Det var festligt….. lad os bare sige det sådan. I år vil svenskerne med garanti få Pandæmonium-scenen til at gynge lige så meget som Oslo-båden, når Ralf Gyllenhammer & co. kommer og leverer deres fængende, underholdende musik.

Gensynet med Donita Sparks og de andre hårde kvinder fra amerikanske L7 på COPENHELL bliver med garanti en stor nostalgisk oplevelse for mange punk- og rockfans. Bandet blev efter mange års dvale genoplivet i 2014 og har lige siden leveret tung, effektiv grunge- og punk-rock.

Det nyere amerikanske band TURNSTILE spiller groovy, hardcore punkrock med motorsavsagtige riffs og barberbladsskarp vokal. Regler er til for at blive brudt, og koncerter skal først og fremmest være en fest for alle deltagere – glæd jer til en medrivende forestilling med et uforudsigeligt og energisk band.

Den legendariske Biergarten-fest bliver sparket i gang af Danmarks største metalband (i hvert fald hvis man spørger dem selv …) RED WARSZAWA, som vil spille teltet op og publikum ned med en fuldstændigt unik cover-koncert! Her kan publikum opleve Lækre Jens, Heavy Henning og resten af metalstjernerne fortolke udødelige klassikere på helt nye måder – og det bliver med statsgaranti en fuldstændigt uforglemmelig oplevelse for både bandets hardcore fans og de stakkels uindviede festivalgæster, der måtte forvilde sig ind i teltet imens …

En billet til warm-up-dagen koster kun 100 kroner oven i den almindelige tredagsbillet til COPENHELL 2018. De, der allerede har købt sidstnævnte, og ønsker at opgradere, kan gøre dette ved henvendelse til Ticketmaster. En endagsbillet til warm-up-dagen koster 380 kroner