CopenhellSå folkens! Så nåede Copenhell i mål! 41 navne er nu på plakaten til sommerens hårdeste festival ude på Refshaleøen, hvoraf de 18 af dem er helt friske. Og i denne samling nye friske navne, befinder der sig lidt for enhver smag!
I toppen af listen er ingen ringere end legenderne som enhver metalfan, der har drukket sig fuld har råbt på som gjaldt det livet – nemlig SLAYER! Sidst Slayer spillede på Copenhell var tilbage i 2012, så det er på sin plads, at disse thrash-giganter vender tilbage. De headliner lørdag aften, som sidste navn på Helviti!

Endnu et topnavn er der at finde i det amerikanske hard rock band Alter Bridge med Miles Kennedy i front. De gæster festivalen med deres album “The Last Hero” i baggagen.

Sludge/Stoner rockerne Baroness gæster festivalen for aller første gang, og det skal blive et glædeligt gensyn med bandet, der har det fremragende album “Purple” med sig samt et imponerende bagkatalog af catchy omkvæd og tunge riffs!

Mathcore legenderne The Dillinger Escape Plan, som ellers lige har spiller tre koncerter i Danmark, kommer også til Copenhell for at for alvor sige farvel til det danske publikum, til hvad der bliver deres aller sidste koncert på dansk jord.

Aleg_One og Weiss går med næverne hævet i bokseringen til hvad næste navn på listen nu skal være, fordi næst på listen finder vi ultra-tunge breakdowns hos det britiske metalcore-band Architects og i modsatte ende finder vi storladen og teatralsk power metal fra Powerwolf! Ja, lad os sige det sådan, at der ikke bliver noget brok her på redaktionen, hvis disse to navne spiller samtidigt. Læs i øvrigt gerne vores seneste interview med Powerwolf, da de spillede deres første koncert i Danmark i Pumpehuset i oktober.

Derudover kan Copenhell 2017 også præsentere de danske sværvægtere Hatesphere, der i år gæster Helviti, Thin Lizzy-medlemmer fra Black Star Riders, firser-psykedeli fra Psychotic Waltz, moderne core-lyd fra Nothing More, ritualistisk black metal fra Batushka, Benediction- og Bolt Thrower medlemmer i dødsmetallerne Memoriam, folkedans og skovstemning fra danske Huldre, Steve Harris’ søns band The Raven Age, samt nye og meget lovende danske navne Ghost Iris, Baest og Slægt! “Tak Rock!”-vinderne Seven Thorns er ligeledes også klar.

 

Det samlede program ser hermed således ud:

Slayer

System Of A Down

Alter Bridge

Five Finger Death Punch

Prophets Of Rage

Rob Zombie

In Flames

Europe

Airbourne

Opeth

Saxon

Ministry

Baroness

The Dillinger Escape Plan

Architects

Powerwolf

Hatesphere

Black Star Riders

Overkill

Carcass

Psychotic Waltz

Batushka

Nothing More

Memoriam

Red Warszawa

Invocator

Devildriver

Myrkur

Candlemass

Every Time I Die

Frank Carter & The Rattlesnakes

Huldre

Lost Society

The Black Dahlie Murder

Motionless In White

The Raven Age

Rising

Inglorious

Ghost Iris

Baest

Slægt

Seven Thorns

 

Billetter kan købes via Ticketmaster her: http://www.ticketmaster.dk/artist/copenhell-billetter/878111