IMG_2857[1]Hvordan kunne Valentine fejres bedre end i selskab med stål panteren? Der var lagt op til en lørdag-aften i pussy’ens højt hellige navn i det udsolgte og tætpakkede Amager Bio. 

Åha, Steel Panther, hvordan helvede kan man anmelde jer? Måske er det egentlig noget man burde holde sig fra at gøre, men så alligevel ikke. For selvom Steel Panther i bund og grund simpelthen ikke er andet end en festlig joke fyldt med hårspray, leopard tights, og oser af pi(n)k, så er medlemmerne altså nogle rigtig dygtige musikere, når man skære alt joken væk.

Desværre synes der denne aften at være lagt for meget vægt på jokesne og Steel Panther viste kun i momentvis blandt den  alt, alt for meget snak i mellem hvert nummer, hvor deres Steel Panthermusikalske kvaliteter ligger. Okay indrømmet, at snakke om musikalsk kvalitet hos et band med sangtitler som “Glory Hole” og Asian Hooker” lyder måske nok som noget af det mest idiotiske længe, men det er altså nogle fede skærringer d’herrer har sat sammen og når musikken spillede i Amager Bio, så var det simpelthen umuligt ikke at blive revet med af festen som Steel Panther formår at skabe med deres 80’er metal.

Skal man tage Steel Panther seriøst? nej selvfølgelig skal man ikke det. Kan man have det sjovt i selskab med Steel Panther? Ja for helvede da! Og så sandelig hvis man har fået et par bajere indendørs først. Sådan var der nok mange der havde tænkt denne aften i Amager Bio. For stemningen var sgu høj da numre som “Just Like Tiger Woods”, “Let Me Cum In” og den uundgåelige hyme “Death To All But Metal” røg ud over scenekanten. På en scene der var godt og grundig pakket af smukke danske piger, til stor glæde for særligt den mandelige del af det tætpakkede Amager Bio.

Steel Panther skabte momentvis festen, der aldrig helt blev den helt store. I bund og grund kan det skæres ned til: Mere musik, mindre snak!

7-penta