EVRASidste tilføjelse til THE NEW SHIT er landet – det er en beskidt blanding af hardcore og sydstats-rock n´ roll fra København. Tillad os at præsentere – EVRA!

Ud af betonblokkene og bilosen opstår der ofte ting som det ideelle samfund ikke vil stå bag. En af de ting er landet hos os, og de hedder Evra og spiller en knaldhård blanding af hardcore og sydstatsinficeret rock n roll!

Ikke mange måneder er der gået før bandet gjorde opmærksom på sig selv, til at de er på alles læber i deres respektive miljø. Og med god grund! For et band som dette har jeg længe været på udkig efter i Danmark. Et hardcore band der ikke følger trends, men spiller en sikker, forfriskende og slagkraftig udgave af hardcoren’s inderste modersmål.

Tilbage i august blev første single smidt på gade. Den hedder “Erase/Rebuild” – og den er pisse fed! Lyt til den her:

Specielt synes jeg at ane en vis mænge amerikansk sydstats-hardcore-inspirationer, som fra fx. Norma Jean og Every Time I Die samt det nyere band Wilson – hvilket absolut skal ses som en ganske positiv ting, når det kommer fra mig! Det er simpelthen en mangelvare på den danske scene, efter min ydmyge mening.

Specielt trommespillet fra Nicholas og vokalarbejdet fra forsanger Frederik er helt i top, og det skarpe, skæve og i-dit-fjæs guitar-og bas-arbejde er bestemt heller ikke at kimse af!

Evra’s selvbetitlede debut-EP LYDER først og fremmest rigtig godt, hvilket er et kæmpe skridt i den rigtige retning når man som band stadig arbejder på de spæde stadier. Så derfor bliver det blot endnu mere spændende at følge dem i fremtiden!

EVRA vil ligesom Decay Of Existence, L.A. Collection, Berzærk, Mental Coma og Sunken optræde til vores showcase i Pumpehuset d. 11 Marts! Og nu kan vi for alvor sige at der absolut er noget for enhver smag! FUCK hvor vi glæder os!

Link til event:
Facebook.com

Link til billetsalg (90kr!):
Billetlugen.dk

Hent EP’en gratis her:
EVRA EP