TCF V a6 mergedPumpehuset bliver forvandlet til folke/vikinge metalmekka, når de d. 7. september 2013 præsenterer ikke blot en TOTAL CARNAGE FEST men derimod en NORDIC CARNAGE FEST! Denne aften bliver Pumpehuset nemlig besøg af folk metal bands fra både Danmark, Norge og Sverige, og festen vil naturligvis foregå i vanlig stil med 3 timers fri fadøl.

Total Carnage-konceptet er en massiv succes for Pumpehuset. Så selvfølgelig skal vi da have nogle flere fester. Vi har oplevet død, thrash, black, metalcore og nu er turen kommet til vikinge-festen!

Bandsne er som følger:

Første band til Nordic Carnage Festen er svenske Grimner, der sidste år udgav deres roste debutalbum ”Färd”, og nu er klar til at invadere resten af verden med deres melodiske ørefængende folk metal.

Faanefjell marcherer til Pumpehuset helt fra Kristiansand i Norge og har en lidt mere utraditionel tilgang til folk metal i forhold til de fleste bands indenfor genren. Bandet beskriver selv musikken som black folk metal og musikken bærer præg af aggressive black metal riffs, krydret med kraftfulde headbanger-grooves og melodiske folk passager. Bandet spillede i 2012 på Wacken, efter at have vundet den norske udgave af Wacken Metal Battle!


Danske Vanir, der siden 2011 har udgivet 2 fuldlængde albums på Mighty Music,  står denne aften øverst på plakaten. Bandet har høstet gode anmeldelser både for udgivelser og livekoncerter, hvor de byder op til dans med en festlig folk metal, som naturligvis er præget af viser om vikingedruk, hor og slagsmål.

 

Forbered jer på en energisk omgang vikingemetal med alt hvad der tilhører af sækkepibe, fløjte, mandolin og ægte Valhalla-drukstemning!

Blastbeast er traditionen tro med som aftenens DJ’s og vi skal nok sørge for, at der kommer alt hvad du ikke vidste du manglede for at få din indre viking frem!