Copenhell 2013 Så er det snart ved at være tid til, at vi i samlet flok drager mod Refshaleøen for 4 gang til Copenhell!

Forleden offentliggjorde Anders Bøtter i Sort Søndag danske Saturnus som seneste tilføjelse til året flotte program. Og nu kommer Copenhell så selv på banen med tilføjelserne af ingen ringere end svenske (ok)kult rockere GHOST, Danzig, Hatesphere, Celeste,  The Defiled, Purified In Blood & Impalers

De tilslutter sig et imponerende lineup bestående af King Diamond, In Flames, Alice In Chains, Down, Amon Amarth, Sabaton, Accept, Testament, Cancer Bats, Parkway Drive, Grave, Every Time I Die, Between The Buried And Me, God Seed, Alestorm, Newsted samt de danske bands Saturnus, Illdisposed, Scarred By Beauty, Essence, By The Patient, Malrun og Fall Of Pantheon!

Copenhell foregår d. 14. og 15. Juni på Refshaleøen i København! Køb billet HER

32 bands – 3 scener – masser af ild og bajere!