kreatorTre yderst hårdtslående navne inden for metalverdenen er blevet offentliggjort til at spille på Dyrskuepladsen til sommer! Det er lige så man taber pusten!!

Der er nemlig tale om legenderne i det tyske thrash-metal band KREATOR, mathcore-virvaret THE DILLINGER ESCAPE PLAN og black/death/grind ekstremisterne i ANAAL NATHRAKH!

Kreator gæstede sidst landet til en rost koncert i Amager Bio, vi dog her på siden var lidt lunkne over for – meeeeen!! Det skal nok blive en ordentlig thrash-fest på Roskilde Festival! Hele 22 år skulle der gå før bandet vender tilbage til festivalen, og mon ikke der bliver taget VARMT imod dem! Den seneste plade “Phantom Antichrist” fra 2012 er endnu et stærkt bevis på både at Kreator kan levere varen, men også at THRASH stadigvæk er fandens relevant!!

The Dillinger Escape Plan burde næsten være synonym med kaos og uforudsigelighed. Bandets fusion af jazz, hardcore, grind, avant-garde og metal er gået ned i historien som opskriften på et af tidens mest eksplosive live-oplevelser! Se blot tilbage på Roskilde Festival 2009, der nok stadigvæk står frisk i hukommelsen for dem der oplevede dette virvar!! Bandet udgiver desuden ny plade til foråret!

Til sidst kan festivalen løfte sløret for de briterne i Anaal Nathrakh, der i folkemunde går som værende et af metalverdenens mest ekstreme bands der er at finde! Forestil dig en mikstur af skærende grindcore, iskold black metal og brutal dødsmetal og du har Anaal Nathrakh!
Anaal Nathrakh havde ellers nogle uger siden annonceret at de ville spille til sommerens Copenhell festival, så hvad der lige er i sket i processen skal vi ikke kunne sige – udover at de i hvert fald kommer til Danmark!
Senest har bandet udgivet pladen “Vanitas” som denne lille sag herunder stammer fra:

Disse tre navne tilføjes dermed til et sprudlende metal-og hard rock program der også tæller Slipknot, Volbeat, Kvelertak, Overthrow, Baby In Vain og Queens Of The Stone Age! Der lægges hårdt ud!