LET’S GET DRUNK! Vi er super glade for, i samarbejde med Pumpehuset, at kunne præsentere ingen ringere end finlands fineste – de brave folk metalmestre i Korpiklaani, der gæster Pumpehuset d 15/4!! (bandet gæster ydermere Voxhall dagen efter d. 16/4!)

Første gang Korpiklaani besøgte Danmark var ved deres forrygende fest på Copenhell i sommers. En fest vi her på Blastbeast tildelte maksimum karakter med ordene “Se, det kan godt være Lamb of God senere samme aften blev indehaver af den største wall of death og circlepit. Men INTET på Copenhell slår den fest der var Korpiklaani. Aldrig har jeg oplevet gladere mennesker samlet foran en scene.” 
Der stod det hurtigt klart, at det bestemt ikke ville blive sidste gang, at dette band ville komme forbi Danmark og nu er det hermed blevet bekræftet.

For med det nye og overraskende tunge album Manala fra 2012 i ryggen, er bandet klar til endnu engang, at skrue helt op for den ypperste og mest hjerneblæste drukfest længe set i Danmark!  Det blir’ med Beer Beer, Vodka og Happy Little Boozers når Korpiklaani vælter Pumpehuset (og VoxHall) til april!

Support denne aften vil blive leveret af Metsatöll fra Estland. Bandet der siden 1999 er blevet kendt i folk metalmiljøerne, som metalbandet der har taget den Estlandske folk musik til nye højder, er aktuelle med deres nye live cd/dvd Tuska fra 2012 og nu også klar til Danmark!

Andet og sidste supportnavn kommer fra vores egene rækker. Det er nemlig det danske vikinge-band Heidra, der i slutningen af 2012 udgav den forrygende EP Sworn to Vengeance, der sparker festen igang med et kæmpe brag!

Før, imellem og efter koncerterne i Pumpehuset vil Blastbeast DJ-team stå for musikken!

Læs desuden vores interview med Korpiklaani i forbindelse med Manala-udgivelsen 

Hele denne festlige aften koster 150 kr – HUSK at køb i forsalg! Billetsalget starter idag d. 16/1 kl 10:00!

Dørene åbner kl 19